Over ons

Wunderlust fotografie

Feike

Als mens en ontwerper vind ik communicatie fascinerend: waarom begrijpt iemand communicatie nu wel of niet? Daarom ben ik mij gaan specialiseren in verschillende aspecten van design die mij leerden hoe je mensen betrekt bij jouw ontwerpproces: co-design. 

Met De PlaatPraters ben ik mij samen met Anne volledig gaan richten op het verzamelen en inzichtelijk maken van kennis: het systeem. Hiervoor zijn we altijd opzoek naar nieuwe manieren om complexiteit inzichtelijk te maken.

Anne

Visualisatie: voor mij zo vanzelfsprekend, met al zijn voordelen en efficiëntie. Doordat ik zelf merkte hoe het visualiseren van gesprekken en bijeenkomsten mij hielp in het beter onthouden en begrijpen van informatie, ben ik dit gaan delen met anderen. Door mijn achtergrond als ontwerper, werk ik door te doen in plaats van te denken.

Ik probeer op veel verschillende gebieden inspiratie te vinden en deel mijn manier van werken graag met andere teams. De samenwerking met Feike voelt als een natuurlijke ontwikkeling hierin.

Feike Mijwaart
feike@plaatpraters.nl
+31 6 50919984

Anne Zeegers
anne@plaatpraters.nl
+31 6 13085560

Adres
Kanaalweg 30
3526 KM Utrecht